Consiliul Elevilor îți oferă oportunitatea de a-ți forma o idee în descoperirea posibilelor cariere ideale ție, prin organizarea unor webinare. Domeniile propuse pentru această activitate sunt: drept, medicină, psihologie, cosmetică, turism, teatru/film, IT, economie, gastronomie, limbi străine.
Participarea este permisă tuturor elevilor de liceu care doresc să afle mai multe despre viața de student și profesionist în anumite domenii. Vă propunem să fiți prezenți la aceste webinare, deoarece vă ajută în dezvoltarea personală și în viitoarele alegeri importante în viață. E un curs gratuit care vă pune la dispoziție un angajat și un student la facultatea de specializare a domeniului respectiv. Aceștia vă pot răspunde la orice întrebare sau nelămurire în legătură cu subiectul ales.
Primul astfel de webinar va alea loc online, pe platforma Zoom, miercuri,  3 martie 2021, de la ora 18. Va fi prezentat și dezbătut  domeniul medicinei.  Invitații, doamna doctor specialist în medicină de familie Teodora Hepeș, doamna doctor rezident de oncologie Teodora Frățilă și studentul la medicină Mihai Albu, vor vorbi despre experiența lor profesională și  personală.
La fiecare două săptămâni va avea loc câte un webinar într-un domeniu diferit, iar data și ora vor fi anunțate din timp. Vă așteptăm în  număr cât mai mare și dornici de noi descoperiri!