Selectează o Pagină

eTwinning

 Un nou proiect, o nouă provocare! De data aceasta cu 13 elevi din clasa a IX-a A, profil Teologie intensiv engleză. Proiectul are ca temă protejarea mediului înconjurător și sunt implicate școli din 5 țări: România, Moldova, Grecia, Turcia și Letonia. 

Citește mai mult

Elevii clasei a V-a C au participat la o întâlnire inedită în cadrul proiectului eTwinning FLY- Friends Learning in the Yard, în data de 23 martie. Aceștia s-au întâlnit online, în ora de limba engleză, cu elevi din Turcia și au citit două povești din folclorul românesc, respectiv turcesc.
Citește mai mult

Cu ocazia Zilei Europei, echipa de proiect eTwinning, „The World of the Words” („Lumea cuvintelor”) din clasele a VII-a A și B au marcat aceasta zi alături de colegii lor din Turcia, Italia, Azerbaijan, Polonia și Spania, printr-o poezie creată în comun. 

Citește mai multe

ETwinning este cea mai mare comunitate de școli din Europa. Ea oferă o platformă de comunicare, colaborare, demarare proiecte şi schimb de informaţiicadrelor didactice care activează în şcolile din ţările europene participante.

Citește mai mult

Proiectul presupune redactarea de scrisori si materiale in limba engleza trimise elevilor parteneri.Acestea sunt incarcate pe site-ul eTwinning al proiectului sau expuse in scolile implicate in proiect.
Se adreseaza elevilor cu varste de 8-9 ani si se deruleaza in anul scolar 2016-2017.

Citește mai multe

Începand cu data de 11 ianuarie 2021, 10 elevi din clasele a VII-a A și B au facut o echipa mixta pentru a participa la un proiect eTwinning: ”The World of the Words” (Lumea cuvintelor). Acest proiect se desfășoară în limba engleză, pe platforma europeana eTwinning.

Citește mai mult

Începand cu data de 11 ianuarie 2021, o echipa de 8 elevi de la clasa a IX-a  A, profil Teologie-intensiv engleză,  participa la un proiect eTwinning: Myths, legends and folk tales (Mituri,legende si povesti).Acest proiect se desfășoară în limba engleză, pe platforma școlară europeana eTwinning.

Citește mai mult