Selectează o Pagină

Vineri, 10 octombrie 2014, Liceul Greco-Catolic \”Iuliu Maniu\” a finalizat o acțiune de promovare a orașului Oradea în rândul tinerilor, prin intermediul unui concurs de reportaje cu tematică istorică și culturală.
Concursul, intitulat \”Ziua orașului Oradea în viziunea tinerilor din anul 2014\”, s-a bucurat de interesul elevilor, care organizați în echipe au realizat materiale video interesante.
Au fost premiate cu cărți și diplome cele mai bune echipe: echipa din clasa a VI-a B, formată din elevii Lupșea Victor, Tomescu Dragoș și Ștefan Alexandru, echipa din clasa a VIII-a A, formată din elevii Zah Andrei, Beita Alin și Stanca Andreea, echipa din clasa a VI-a A, formată din elevii Baciu Marc, Demian Emma și Meșter Denisa, echipa din clasa a VII-a A, formată din elevii Trandafir Alex, Simu Andreea și Cristea Iulia, echipa din clasa a XI-a A, formată din elevii Chindriș Vasile, Corduneanu Cezara, Chiriloaei Sergiu, Drăgan Nicole și Galiș George și echipa din clasa a X-a B, formată din elevele Tudusciuc Mara, Ighian Oana și Bei Annabell.
Juriul, format din conf. univ. prof. dr. Ramona Novicov, d-na Chantal Maas, dl. Bogdan Cosmin Victor, dl. director pr. prof. Dragoș Alexandru, d-na directoare adj. prof Rodica Mureșan, prof. Emilia Haș și prof. Florentina Barta, a apreciat materialele video realizate de elevi. Astfel, echipele au fost premiate pentru corectitudinea și validitatea informației, pentru calitatea discursului, construcția filmului, scenariu, maniera de îmbinare a trecutului cu prezentul, pentru sensibilitate, creativitate, originalitate, rigoare științifică și, nu în ultimul rând, pentru munca în echipă.

Autor: Florentina Barta