Selectează o Pagină

Un nou an școlar aduce cu el, ce oare, dacă nu boboci? Ahh, ce frumos început al vieții de licean, fără griji, fără presiune, abia scăpat de examenele naționale și cu toți cei mai frumoși 4 ani ai vieții inainte!!!

Vă întrebați care a fost numele si tema de anul acesta? „International prom„ a fost numele balului iar tema era „o călătorie în jurul lumii„,iar frumoșii boboci au reușit să ne cuprindă și să ne trimită într-o frumoasă excursie. Vorbind de boboci, au fost in număr de 16 boboci frumoși și harnici… mai exact perechiile erau formate din: Găvruța Vlad și Zurbău Andreea-Mister și Miss Boboc 2014;
Criste Alexandru și Boroș Maria-Mister și Miss Popularitate 2014;
Ștef Mihai și Ciută Bianca- Locul al-II-lea;
Ghețe Rareș și Boț Cristina- Locul al-III-lea;
Chivari Dominic și Scheitzer Ingrid;
Andrișca Ștefanși Farkaș Denisa
Torok Adlbert și Dudaș Petra;
Ciuntu Sebastian și Balotă Sandra;

Cu multe emotii, griji, stres și muncă zilnică bobocii au reușit să creeze momente fascinante… ne-au făcut să călătorim prin toată lumea, ca de exemplu:am pornit din frumoasa noastră țara România și am ajuns in țara iubirii și pasiunii Argentina dar am ajuns și în superba țară antică a Egiptului, am avut plăcerea de a viziona și legendarii ninja din Japonia, nu pot spune decât că bobocii au fost inspirați.

Să nu uităm se le mulțumim organizatoriilor care au cedat din timpul lor, au muncit, i-au pregătit pe boboci, au căutat sponsori, dragi de ei au muncit pe rupte… Vreau să ii felicit pe:
Vancea Viorel și Popa Petra „“ care au și prezentat balul;
Elek Adelina, Urs Andreea, Mignogna Antonella, Plugaru Andreea, Madarasz Daniel, *voluntarii*

Nu în ultim rând, trebuie să le mulțumim sposoriilor pentru generoasele cadouri, invitaților speciali pentru momentele frumoase, juriului pentru că și-au făcut timp să vină, profesorilor și directorilor pentru sprijinul si ajutorul oferit. Consiliul școlar al elevilor vă mulțumește pentru suport, pentru buna stare și pentru distracția oferită!

Antonella Mignogna