Selectează o Pagină

,,Mama-cea mai frumoasă floare”

Ziua de vineri a fost dedicată în totalitate mamelor. Aceste persoane dragi care ne dau putere să mergem mai departe au fost întțmpinate cu cântece, multă veselie și inimi voioase.
Timp de două săptămâni, elevii clasei a II-a ,,B” de la Liceul Greco -Catolic ,,Iuliu Maniu”, îndrumați de către doamnele învățătoare, prof. înv. primar Lucaci Mariana și Gaspar Eva Monika, au confecționat felicitări sub formă de inimioară, cănuțe cu lalele și mărțișoare din materiale reciclabile, prin care și-au demonstrat talentele de artiști și scriitori, prin compunerea unor poezii și exprimarea celor mai calde gânduri dedicate mămicilor.
Tot în aceste săptămâni au învățat cântece și poezioare pe această temă ,,Cele mai frumoase flori”, ,,Ghioceii”, toate aceste atenții fiind transmise mamelor într-o atmosferă feerică, plină de căldura emanată de sufletele acestora.
Micii artiști ai clasei, Gaspar Tamara și Covaci Alexandru, ne-au acompaniat cu instrumentele lor, chitară ,respectiv vioară.
A doua parte a activității a propus realizarea de către mamă și copil a unui text, pornind de la trei cuvinte date: ,,viață”, ,,minune” și ,,pace”. Textele obținute au fost prezentate de către aceștia într-un mod unic.
Finalul acestei zile pline de emoție s-a cununat cu o mică masă festivă, cu platouri alese și prăjituri, realizate în complicitate cu tăticii acestei clase.
La fel de încântate s-au arătata vineri și doamnele învățătoare, la capătul unor săptămâni rodnice , în care toate activitățile au fost duse la bun sfârșit cu reușite depline.

Autor: Gaspar Monica