Selectează o Pagină

Bucuria de a dărui
Joi,22 octombrie 2015, la Liceul Greco-Catolic”Iuliu Maniu”Oradea,a avut loc prima întâlnire înscrisă în Proiectul educativ județean” Darul iubirii”, proiect care cuprinde activități ce pun în centrul lor elevi din ciclul primar din mai multe școli bihorene.
Astfel avem ocazia de a aduce împreuna colegi profesori ca parteneri, care doresc să promoveze valorile umane cultivate în sufletele copiilor, să încurajeze atitudinile creștine și să dezvolte inteligența emoțională. Calendarul cuprinde activități care inițiază acțiuni în care împreună dăruim.
Școlile interesate au fost reprezentate de învățătoare de la Liceul Penticostal Betel Oradea, Liceul Baptist Emanuel Oradea, Liceul Don Orione Oradea, Liceul Ortodox”Roman Ciorogariu”Oradea, Colegiul Tehnic”Alexandru Roman”Aleșd, Liceul Teoretic”Josef Kozacek”Budoi, precum și Asociația Părinților”Pas cu pas”Oradea, Asociația Resonnance România.
Întâlnirea noastră a fost un apel la iubire. Am avut ocazia să ne cunoaștem mai bine și ne/am propus ca, prin activitățile educative cuprinse în proiect, să dăm un pic de strălucire muncii noastre.
Un copil educat în credință și nețărmurită lumină creștină învață să iubească și să dăruiască.

Autor: Șipoș Lia