Selectează o Pagină

Ziua Învățării Nonformale, 21 octombrie, a fost sărbătorită în cadrul Liceului Greco-Catolic \”Iuliu Maniu\” Oradea prin desfășurarea seminarului \”IT – profesia mea\” organizat în parteneriat cu firma Qubiz din Oradea. În cadrul acestui seminar elevii din clasele VIII A, VIII B au învățat împreună cu colegii lor din clasele IX-XII de la specializarea matematică-informatică secretele profesiei alese de aceștia de la specialiști în domeniul IT, absolvenți ai liceelor orădene. Liceul nostru i-a avut ca și invitați pe reprezentanții Qubiz Ioana Silaghi, Cristian Bodogai, Alexandru Oancea și Mihai Petruțiu, acesta răspunzând întrebărilor elevilor care s-au arătat încântați de această oportunitate.
La finalul seminarului elevii participanți în primele două fluxuri ale proiectului Erasmus + \”Formarea de viitori profesioniști prin stagii de pregătire practică la nivel european\”, desfășurat în școala noastră în perioada septembrie 2015-mai 2017, le-au împărtășit colegilor impresii legate de stagiile desfășurate în cadrul acestui proiect.
Profesorii Antonia Nica, Paula Băliban, Dorina Iftimiciuc, Adrian Podar, Florentina Barta i-au însoțit pe elevi la acest seminar. Activitatea a fost coordonată de profesor Sorina Miheș cu sprijinul directorului liceului pr. prof. Alexandru Dragoș.

Autor: Sorina Miheș