Selectează o Pagină

Ziua de joi 1 decembrie a prilejuit o vizită de lucru a unei echipe din Liceul Greco-Catolic orădean la Grădinița Greco-Catolică, Școala Elementară și Școala de Artă „Sf. Efrem” din Debrecen. Pr. director Alexandru Dragoș a fost însoțit de către dl profesor Marius Mic și de către pr. prof. Adrian Podar.
Vizita scurtă a fost un moment de schimburi de idei și oportunități de colaborare între cele două instituții educaționale greco-catolice. Într-o atmosferă de familie, am discutat cu dna director Szabóné Hengl Ágnes, cu dl director adjunct Bodó Péter și cu preotul spiritual al școlii Sivadó Miklós.
În viitrorul imediat ne propunem câteva schimburi între elevi și profesori în cadrul unui proiect comun. Prin acestea dorim consolidarea relațiilor, dar și cunoașterea reciprocă.
Cele câteva ore petrecute împreună au fost suficiente pentru a ne reafirma reciproc prietenia legată în numele aceleași identități confesionale precum și a aspirațiilor de mai bine pentru elevii pe care, prin voia Domnului, îi avem în grijă.

Autor: Adrian Podar