Selectează o Pagină

În data de 24 februarie 2017 s-a desfășurat la Școala Gimnazială „Oltea Doamna” din Oradea cea de a treia activitate din cadrul proiectului local Puzzle Info pe care liceul nostru îl desfășoară în parteneriat cu Școala Gimnazială „Dacia”, Liceul Teoretic „Aurel Lazăr” și Școala Gimnazială „Oltea Doamna” din Oradea.

Elevii din cele patru școli au învățat împreună care sunt avantajele vieții digitale dar și cum să se protejeze de capcanele acesteia sub îndrumararea reprezentantului Poliției, departamentul Criminalistică, dna Tuduce C. Elevul Iaz Andrei din clasa 5A de la Școala Gimnazială „Oltea Doamna” Oradea a realizat o prezentare power point prin care i-a îndrumat pe elevii prezenți la întalnire cum să navigheze în siguranță pe Internet.

La finalul activității elevii liceului nostru le-au dat sfaturi colegilor lor mai mici despre importanța conștientizării multiplelor capcane care se ascund sub frumusețea vieții digitale.

Elevii au fost însoțiți la acestă activitate de către profesor Faur Patricia, organizatorul activității, de la Școala Gimnazială „Oltea Doamna”, profesor Băican Carmen de la Școala Gimnazială „Dacia” și prefesor Miheș Sorina de la Liceul Greco-Catolic „Iuliu Maniu” Oradea.

Autor: prof. Miheș Sorina