Selectează o Pagină

În data de 28 martie 2017 s-a desfășurat în cadrul proiectului Puzzle Info seminarul „Inovații IT”, activitate care a reunit elevi din clasele 9A și 9B din liceul nostru precum și din Școala Gimnazială „Dacia” și Școala Gimnazială „Oltea Doamna”, școli partenere în cadrul acestui proiect.

În cadrul acestui seminar elevii școlii noastre i-au răsfățat pe colegii lor mai mici cu o prezentare de inovații din domeniul IT, prezentare susținută de eleva Cristea Iulia din clasa 9B. Costrăș Patricia, elevă în aceeași clasă le-a prezentat elevilor participanți detalii despre liceul pe care îl frecventează, proiectele în care sunt implicați elevii liceului nostru precum și motivele pentru care au ales acest liceu.

Elevii din cele două școli gimnaziale, însoțiți de doamnele profesoare Faur Patricia de la Școala Gimnazială „Oltea Doamna” și Băican Carmen de la Școala Gimnazială „Dacia” s-au arătat încântați de acest moment organizat de prof. Miheș Sorina precum și de călduroasa primire făcută de către director coordonator managerial Cristea Andrei.

Proiectul local Puzzle Info se desfășoară în parteneriat cu Școala Gimnazială „Dacia”, Școala Gimnazială „Oltea Doamna”, Liceul Teoretic „Aurel Lazăr” din Oradea în perioada decembrie 2016 „“ martie 2017, coordonatorul acestui proiect este prof. Miheș Sorina cu sprijinul prof. Faur Patricia de la Școala Gimnazială „Oltea Doamna”, prof. Băican Carmen de la Școala Gimnazială „Dacia” și ing. Hanga Ovidiu de la Liceul Teoretic „Aurel Lazăr” din Oradea.

Autor: prof. Sorina Miheș