Selectează o Pagină

Dragi părinți,

Asociația de părinți Pas cu Pas Iuliu Maniu,  participă anul acesta la Swimathon cu proiectul Smart cu o tablă smart. Pe scurt, prin acest proiect ne propunem să achiziționăm table smart pentru clasele care nu le au, inclusiv pentru clasele 0 care vor începe școala în această toamnă. Avem nevoie de 8 table smart, și, desigur, de sprijinul dumneavoastră.

De ce tabla smart?
Totul a început cu o clasă care a reușit prin efortul susținut al părinților să o achiziționeze. După ce s-a constatat plusul adus în activitatea didactică de la clase, asociația a început să achiziționeze și alte table smart. Desigur, ASOCIAÈšIA SUNTEM NOI, PÄ‚RINÈšII. Așadar, efortul a fost tot al părinților de la clase. Revenind, însă, tabla smart schimbă abordarea demersului didactic. Copiii sunt mai implicați în procesul instructiv și se ajunge la învățarea activ „“ participativă, adică exact ceea ce ne dorim pentru copiii noștri. Un proces de învățare plăcut, centrat pe nevoile copilului.
Cum putem face asta?

Fundația Comunitară a reprezentat o oportunitate pentru noi, prin lansarea proiectului Swimathon. Am înscris și noi proiectul Smart cu o tablă smart. Luptăm să aducem cât mai mulți oameni alături de noi, alături de dumneavoastră. Unii au venit deja”¦ Pentru cei care nu știau, dar își doreau să ne sprijine, vă invităm să accesați linkul de mai jos, să susțineți și să faceți o donație, oricât de mică. De asemenea este esențial să distribuiți pe rețelele de socializare linkul pentru a atrage și ajutorul prietenilor, cunoscuților, etc.
http://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/proiect/smart-cu-o-tabla-smart/
E important să rețineți că ORICE SUMĂ DONATĂ CONTEAZĂ „“ 5 lei sunt foarte importanți.  Nu e nevoie să donăm sume mari, e nevoie să participăm cu toții. Inclusiv cei care provin din clase care au deja o tablă smart. Putem dovedi că uniți facem lucrurile să se miște, iar copiii noștri merită acest efort. Și nu este vorba doar de copiii noștri. Putem crea un precedent, și implicit putem crește calitatea învățămîntului în orașul nostru. 

De asemenea, vă așteptăm pe 27 mai la Bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea, să facem valuri pentru a mișca lucrurile.

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Swimathon Iuliu Maniu Oradea accesând linkul următor https://www.facebook.com/groups/1289978817745056/?fref=ts pentru a fi la curent cu noutățile legate de proiectul nostru.
Aster Premium susține proiectul nostru cu suma de 500 euro.

Așteptăm și alți sponsori.
 
Autor: Alice Popa – presedintele Asociatiei Pas cu Pas Iuliu Maniu