Selectează o Pagină

…dacă, pe lângă dăruire și dorința de a oferi ceva în plus elevilor tăi, descoperi oameni cu inițiativă, frumoși care te susțin în demersurile tale necondiționat.
Deși suntem mici, doar în clasa I, am avut parte de o „Săptămână altfel” plină de activități care ne-au solicitat fizic ( peste putință, uneori), ne-au solicitat și abilitățile manuale, răbdarea și curiozitatea specifică vârstei.
Ne-am depășit limitele în activități sportive organizate de Fac. de Educație fizică și Sport – trasee, parcursuri aplicative, cățărări – unde studenții, viitori profesori și-au dat seama, cu siguranță, că nu e ușor să coordonezi un grup de 29 de copii plini de energie.
Am descoperit spațiul de antrenament și menținere a mobilității din cadrul complexului Kids Dynamic și am executat diverse lucrări meșteșugărești la atelierele de lucru din incinta Cetății Oradea.
Mulțumim oamenilor care ne-au facilitat aceste activități, dnei profesor Dana Cristea, dnei Angela Lupse și doamnelor învățătoare Lorenia și Florina.