Selectează o Pagină

Sâmbătă, 27 mai 2017, elevii clasei a III-a A sub îndrumarea cadrelor didactice și a preotului care le-a călăuzit pașii în pregătirea pentru Prima Sfântă Spovadă și Împărtășanie Solemnă au desfășurat o serie de activități de „recapitulare” prin joc și Prima Spovadă la biserica greco-catolică din Băile-Felix.
Duminică, 28 mai 2017, la Catedrala Sf. Nicolae din Oradea, elevii clasei a III-a A de la Lic. Greco-Catolic „I. Maniu” și copiii din Parohia Sf. Nicolae au participat la Împărtășania lor solemnă în cadrul Sf. Liturghii celebrate de PS Virgil Bercea.
Liturghia a fost deschisă de glasurile cristaline ale copiilor care prin cântecul lor ne-au adus aminte că Isus bate la ușa sufletului fiecăruia dintre noi și El așteaptă cu răbdare ca noi să-I deschidem.
Prin povestioara pe care Preasfinția Sa a prezentat-o, celor mici și celor mari deopotrivă, am înțeles că doar împreună cu Isus suntem fericiți pentru că El ne dă speranță și toată iubirea Sa.
Copiii au animat întreaga liturghie iar momentul Împărtășaniei lor este de o importanță deosebită pentru întreaga comunitate și familie.
Mulțumim celor care s-au implicat în pregătirea și susținerea lor!