Selectează o Pagină

Campania Naţională INFORMARE acasă! SIGURANŢĂ în lume! derulată de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, a ajuns în judeţul Bihor, sâmbătă, 12 mai 2018, la Colegiul Național “Mihai Eminescu” din Oradea

Scopul acestei acțiuni este de a-i informa pe cetăţenii români asupra riscurilor care pot apărea atunci când îşi caută un program de studii sau un loc de muncă în afara graniţelor. 

La această întâlnire au participar reprezentanți ai Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, Consulul General al României la Gyula (Ungaria), eurodeputați, subprefectul județului Bihor, vicepreşedintele Comisiei Românilor de Pretutindeni, preşedintele senatului Universităţii Oradea, directorul executiv al DJST, precum şi reprezentanţi ai IJP, ITM, AJOFM şi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean.

La întâlnire au participat elevi, cadre universitare, profesori, reprezentanţi ai asociaţiilor de studenţi şi părinţi şi directori ai liceelor din județul Bihor.

Școala nostră a fost reprezentată la această întâlnire de doamna profesor Adina Radu și elevul Andrei Bonațiu (clasa a XI-a A).

Campania se derulează în toate judeţele țării.

Autor: prof. Adina Radu