Selectează o Pagină

Un moment important din viața elevilor  claselor a VIII-a precum şi a Liceului Greco-Catolic „Iuliu Maniu” a avut loc vineri, 08.06.2018, cu ocazia absolvirii celor patru ani de gimnaziu.

Evenimentul a avut loc în sala festivă a liceului unde, Preasfinția Sa, Virgil Bercea, Episcopul Greco Catolic al Oradiei, a binecuvântat şi a felicitat absolvenții şi profesorii alături de familiile şi cei apropiați lor.

La festivitate au luat cuvântul: doamna director, Antonia Nica, doamna director adjunct, Rodica Mureşan, profesor diriginte al clasei a VIII-a A, Patricia Capriş, profesor, Bianca Fernea, înlocuitor al profesorului diriginte al clasei a VIII-a B, Marius Mic, precum şi elevi ai claselor a VIII-a şi a VII-a.

Au fost premiați elevii cu rezultate deosebite la învățătură, cei care au participat la olimpiade şcolare şi la activități extrașcolare și extracurriculare. În cadrul festivității, elevei Oana Iasmina Sabău din clasa a VIII-a A i s-a înmânat premiul de excelență pentru că a avut media 10 şi prezență de 100% la cursuri.

Deosebit și important moment a fost și cel al predării cheii de către elevii claselor a VIII-a către colegii lor mai mici cu un an.

Festivitatea a fost presărată cu câteva momente artistice, cu o vizionare de fotografii ale elevilor şi s-a încheiat cu acompanierea la pian a absolvenților de către doamna director, Antonia Nica, când am intonat împreună tradiționalul „La mulți ani”, urare menită atât liceului cât şi generațiilor viitoare.

Autor: profesor Fernea Bianca