Selectează o Pagină

Fericiți cei milostivi

Îndrumați de cuvintele Mântuitorului, cadrele didactice aparținătoare Catedrei de Educație Fizică, Sport și Teologie, prin coordonarea domnului profesor Andrei Cristea și sub atenta supraveghere a doamnei director Antonia Nica au dezvoltat un proiect caritabil prin care să aducă un sprijin Casei de copii „Sfântul Iosif”din Odorheiu Secuiesc.

Proiectul este împărțit în patru etape, pe o perioadă de șase luni, și vizează colectarea și donarea de alimente, rechizite, jucării și haine către centrul de plasament mai sus menționat.

Suntem la finalul primei activități, în urma căreia s-au strâns o cantitate considerabilă de alimente (peste o tonă), ce au fost direcționate către Casa de Copii „Sfântul Iosif”. Cu această ocazie, în data de 3 ianuarie 2018, un grup de profesori de la liceul nostru, a făcut o vizită copiilor din acest centru.

Adresăm pe această cale alese mulțumiri întregului corp didactic al liceului nostru. Implicarea și dăruirea dovedite au putut face ca această activitate să aibă finalul dorit. Nutrim speranța că rezultate asemănătoare se vor ivi și în cadrul celorlalte activități.

Prof. Traian Ostahie