Selectează o Pagină

Pentru a veni în întâmpinarea dorinței elevilor de a se distra și, în același timp, de a se cunoaște mai bine, Consiliul Școlar al Elevilor- coordonat de prof. Ana Popa, prof. Țiț Emanuela și având sprijinul altor cadre didactice – a organizat vineri, 22 februarie Balul Bobocilor. Întreg evenimentul s-a bazat pe susținerea necondiționată a direcțiunii.

Tema evenimentului a fost EVOLUTION. În cadrul spectacolului tinerii și-au dovedit talentul în diferite ipostaze: dans, muzică, creativitate și, nu în ultimul rând, cultură generală. Evenimentul a început în jurul orei 18 când cei aproape 200 de invitați și-au făcut simțită prezența. Prezentatorii acestui spectacol au fost Ștefania Vidican, cls. a X-a și Markovics Carol, cls. a XII-a. Cei doi tineri entuziaști au asigurat o atmosferă veselă și energică. Rolul principal în cadrul programul artistic l-au deținut cele patru perechi participante pentru a obține titlul de Miss și Mister Boboc. Prima pereche – Sefora Șulea și Sebastian Oșvat – a avut ca temă: evoluția iubirii.A doua pereche – Larisa Stănică și Alex Bulzan – a prezentat: evoluția cinematografiei. A treia pereche – Giulia Trip și Egon Bere – a adus pe scenă evoluția muzicii, iar a patra pereche – Anda Cristea și Denis Scorțe – a prezentat evoluția tehnologiei. În spatele prezentărilor deosebite se află multă muncă depusă de către bobocii școlii noastre. Cele patru perechi și-au prezentat momentele în aplauzele colegilor și în susținerea părinților și profesorilor lor, dar și sub ochii analiști ai juriului format din: Ciprian Zopota, Monica Costea, Cătălin Măgui, Natalia Cuc și Dragoș Tomescu.

Pe lângă momentele celor patru perechi, membrii din organizarea evenimentului și-au surprins spectatorii și cu câțiva invitați speciali, care au adus spontaneitate și un plus de frumusețe serii.  Printre aceștia se numără: Michelle Pater, Alisa Ienei, Antonia Horbacs, Alex Cristea. Tinerii    s-au lăsat repede ancorați în mesajul adus de „veteranul școlii noastre” – așa cum frumos l-au numit cei doi prezentatori. Alex Cristea nu doar că a însuflețit evenimentul prin câteva melodii, dar a rămas alături de boboci  până la finalul evenimentului pe partea de sonorizare.

Pe lângă programul artistic diversificat, organizatorii le-au adus un zâmbet pe buze  și mici daruri câtorva spectatori, care au ales să participe la tombola organizată de către aceștia. Patru spectatori au plecat de la eveniment cu daruri puse la dispoziție de firma AVON. Acest eveniment a avut loc și datorită sponsorilor oficiali, cărora le mulțumim și-i amintim și aici: Inglot; Avon; Mana Dance Academy; Casa florilor; Cinema Palace; American Grill și Collosseum.

Câștigătorii au fost anunțați cu mari emoții în jurul orei 21. Fiecare participant a primit un titlu, dar cei care s-au remarcat în mod deosebit au fost Anda Cristea și Sebastian Oșvat, cei doi fiind desemnați  Miss și Mister Boboc 2019.

Seara s-a încheiat cu un After Party reușit. Cu bucurie vă invităm să trăiți un pic din acest eveniment, răsfoind câteva fotografii din seara de 22 februarie 2019.

Autor: prof. Țiț Emanuela