Selectează o Pagină

La Liceul Greco-Catolic „Iuliu Maniu” din Oradea are loc vineri, 29 martie 2019, Olimpiada Națională Corală, faza interjudețeană, pe zona 4, la care vor participa 9 coruri din județele Maramureş, Cluj şi Bihor. Vor concura 8 coruri de liceu şi unul de gimnaziu pe 4 secțiuni: corurile liceelor de arte, corurile liceelor (altele decât liceele de arte), corurile seminariilor teologice şi coruri din şcoli. Evenimentul începe vineri, de la ora 15.00, în Sala festivă a liceului.

Comisia este formată din cadre univesitare ale Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, Facultatea de Arte – Departamentul Muzică din Oradea, inspectori de arte şi cadre didactice de educaţie muzicală.

Vor participa aproximativ 360 de elevi, între care două coruri din Judeţul Bihor: un cor de liceu de la Colegiul Naţional „Samuil Vulcan” Beiuş şi un cor de gimnaziu de la Şcoala Gimnazială „Szacsvaj Imre” Oradea, care a obținut anul trecut locul I pe ţară.

Olimpiada este deschisă publicului!

Mulţumim conducerii Liceului Greco-Catolic, D-nei director prof. Antonia Nica care a înlesnit derularea acestui eveniment. Mulțumim colegilor profesori organizatori si evaluatori pentru implicare şi vă aşteptăm cu drag.

Mircea Boțog
Inspector şcolar de arte, Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor

 

Informații despre activitate găsiți aici:

www.agerpres.ro