Selectează o Pagină

Liceul Greco-Catolic “Iuliu Maniu” a avut ocazia să participe  la Concursul de Geografie ‘’Gheorghe Măhără” dedicat Zilei Pământului  Elevele clasei a XI-a B – Costrăș Patricia, Simu Andreea, Șerban Camelia- coordonate de profesoara de geografie Cata Corina au reprezentat cu cinste școala noastră. A fost un concurs de echipă, iar rezultatul obținut a arătat acest lucru, buna pregătire a elevelor, implicarea și interesul cu care cele trei fete au răspuns provocărilor doamnei profesoare Corina Cata.

Concursul a avut loc în cadrul Facultătii de Geografie,Turism și Sport, cu tematica „Hazarduri naturale și antropice”.Acest eveniment susținut în memoria fostului profesor universitar de geografie Gheorghe Măhără a fost organizat și cu ajutorul studenților, ceea ce a creat un prilej deosebit de comunicare între evevii din tot județul și studenți.

Elevele noastre au dat dovadă de o prestație demnă de lăudat, participând cot la cot cu școli de renume din județ. .Au obținut mențiune (82,5 puncte),  după săptămâni întregi de pregătire.De asemenea, elevii participanți au fost premiați cu diplome, cărți și tricouri, fiind  totodată încurajați să înțeleagă faptul că Terra nu poate fi doar folosită,ci trebuie și protejată.