Selectează o Pagină

Olimpiada natională de religie a reprezentat pentru elevii liceului nostru o ocazie de a-și verifica cunoștintele dobândite pe de o parte, iar pe de alta parte, de a ne bucura de ocazia revederii prietenilor și întărirea prieteniilor făcute cu ani în urma.

Zilele de 1-5 mai au fost pline de momente frumoase și comuniune în Cristos. Bucuroși ca, prin rezultatele obținute, facem parte dintr-un grup de elită, rămânem mereu recunoscători formatorilor și nu în ultimul rand Bunului Dumnezeu. Experiența trăită în aceste zile a fost foarte interesantă si cu mare drag așteptăm ediția de anul viitor, unde, de pe acum, dorim cu mare interes să ne înscriem. Olimpiada de religie a fost și va fi mereu o ocazie de cunoaștere a lui Dumnezeu și a creației sale. Credința și speranta în miracolul vieții, pe care ni-l oferă, fără osteneala dovedită, pot coexista doar datorită iubirii Celui Înviat.

Veniți din toate părțile țării, elevii participanți au renunțat pentru câteva zile la chestiunile personale pentru a-l întâlni pe celălalt, care nu a fost un concurent sau adversar, ci un nou sau vechi, bun prieten. Spiritul de bucurie și speranța în Cristos cel Înviat al Sfintelor Sărbători de Paști a fost prezent în aceste zile și la Alba Iulia, transformând un concurs, într- un moment de bucuroasă revedere.

În final datorăm un gând de apreciere și recunoștință celor care ne-au îndrumat pe tot parcursul pregătirii și ne-au însoțit nu doar fizic, la Alba Iulia, ci și prin rugăciunile lor. Grija acordată în aceste zile ne-a făcut să ne simțim ocrotiți și în siguranță.

Autor: prof. Ostahie Traian și elevii participanți

Alte informații despre acest subiect:

www.e-communio.ro