Selectează o Pagină

Elevii din școala noastră s-au familiarizat deja cu  Proiectul Discover,  care este apreciat și frecventat tot mai mult în fiecare an.

În iarna acestui an școlar, s-a implementat pentru prima dată ediția de iarnă a acestui proiect în școala noastră, pentru elevii claselor primare și gimnaziale. În cadrul orelor de limba engleză, elevii au participat la activități interesante, propuse de AISEC și realizate de voluntari internaționali. Noi am avut bucuria de a o avea în mijlocul nostru pe Rae, voluntar AISEC din Australia. Scopul activităților a fost dezvoltarea personală a copiilor, înțelegerea interculturală și îmbunătățirea abilităților de comunicare în limba engleză. Temele au fost interesante și elevii au participat activ, atât individual cât și în echipe.

Seara multiculturală i-a adunat la un loc pe elevii participanți împreună cu părinții lor, voluntarii internaționali și membrii AISEC Oradea. S-au împărtășit impresii, s-a degustat mâncare tradițională din țările voluntarilor, s-a cântat și s-a dansat.

În această vară, în perioada 15 iulie – 9 august, elevii claselor I-VIII sunt invitați la a 8-a ediție a proiectului Discover, unde vor participa la activități interactive în limba engleză, oferite de tineri voluntari din toate colțurile lumii.

Autor prof. Adina Radu