Selectează o Pagină

Programul „Să știi mai multe, să fii mai bun” a oferit copiilor din grupa Albinuțelor, oportunitatea de a învăța și experimenta lucruri noi într-o „săptămână altfel”.

Programul a fost conceput astfel încât curiozitățile celor mici să fie satisfăcute într-un mod plăcut, atractiv și totodată diferit de celelalte activități din oferta educațională zilnică.

Săptămâna a debutat cu vizita la poliția locală a Municipiului Oradea. Curiozități precum: „Cum iau naștere pantofii noștri?”, „Roboții sau oamenii ne confecționează încălțămintea?”, „Unde dorm albinele?”, „Cum se obține mierea?”,  „Care sunt beneficiile propolisului?” precum și multe alte întrebări, au primit răspuns prin vizitele realizate la fabrica de pantofi „Bihore” și a stupinei „Ferma Apicola Chiș”.

Momente dulci au fost asigurate de „Cofetăria Scala”, unde am am avut ocazia să ornăm și apoi să degustăm prăjiturele delicioase.

Prin ochi de copil natura prinde viață și laturi neobservate sau nedescoperite de adult au fost frumos ilustracte de cei mici prin desene sugestive ce au surprins esența experiențelor trăite în săptămâna ce tocmai se încheia.

 

Prof. înv. preșc.: Aristan Denisa

Balint Anca