Selectează o Pagină

Sfârșitul lunii mai a venit pentru elevii claselor a XII-a cu emoții, nostalgii, speranțe, regrete și planuri de viitor.

Ziua absolvirii liceului este un moment de unde tinerii pot privi în urmă la drumul parcurs, mulţumiţi mai mult sau mai puţin, dar pornind plini de speranţe spre viitoarele provocări.

Terminarea liceului este un moment de bucurie, de împlinire și de mândrie, atât pentru absolvenți și părinții lor, cât și pentru dascălii lor, care au sădit în fiecare dintre ei, bucățele din ei înșiși.

După ultima ora de dirigenție alături de dirigintele lor, prof. Adina Radu și Dorina Iftimiciuc, absolvenții au pășit cu emoție în sala festiva a liceului pentru a participa la festivitatea de absolvire.

După cuvintele de încurajare adresate de doamnele director Antonia Nica și Rodica Mureșan, Preasfinția Sa Episcopul Virgil Bercea le-a vorbit tinerilor, subliniind faptul că,  această sărbătoare a lor este chiar în săptămâna în care vine Papa Francisc în țara noastră. Fiți siguri că prezența Papei la Blaj este inclusiv o recunoaștere a voastră”, a spus episcopul

„Sunteți la un început de drum, dragilor, sunteți extraordinar de frumoși, extraordinar de tineri și aveți viața în față: să pășiți cu încredere în Dumnezeu și în voi! El vă va ajuta mereu.”

Elevii care au obținut rezultate școlare și extrașcolare deosebite au fost premiați de către doamnele diriginte și, ca în fiecare an, au fost acordate diplome de fidelitate elevilor care și-au petrecut 12 ani în școala noastră.

Cu speranța că școala nu le-a deschis tinerilor doar porţile către educaţie, ci şi pe cele ale minţii și ale sufletului, le dorim dragilor noști absolvenți, drum bun în lunga cale a vieții, pe parcursul căreia să-și atingă toate obiectivele și să-și împlinească toate așteptările!