Selectează o Pagină

În   data de 1 aprilie 2021, a avut loc în cadrul  Liceului  Greco-Catolic  “Iuliu  Maniu”, prima sesiune  de examen  Cambridge la grupele de vârstă  6-12  ani, nivelele  Starters și  Movers. Participanți în cadrul  examenului  au fost elevii școlii noastre din clasele primare  a IV-a A si B,  care au fost pregătiți pentru acest concurs de către doamna profesor de limba engleză Daina Raluca. Examenul a avut loc într-o sală recent renovată și dotată, noul laborator fonetic care a oferit spațiul ideal pentru un concurs de limbi străine.

În realizarea acestui examen, conducerea liceului  a oferit toate cele necesare  pentru buna desfășurare a întregului eveniment. Examenul a avut loc în colaborare  cu centrul  Eurolingva, iar reprezentanților acestui centru le multumim pentru tot efortul. Prin acest concurs, copiii au avut posibilitatea să-și testeze nivelul de pregătire la limba engleză, urmând ca  diplomele lor, rod al muncii susținute, să le dea șansa de a se exprima într-o limbă străină atât de cunoscută.

Participarea copiilor la acest examen a fost susținuta îndeaproape de către  părinți,  care s-au  bucurat alături de copiii lor de primul concurs de acest gen susținut în școala noastră.

Toți cei implicati în realizarea acestui examen mulțumesc conducerii școlii pentru tot sprijinul acordat în realizarea acestui demers.

 Autor, prof. Daina Raluca