Selectează o Pagină
Oriunde ne-am afla, trebuie să dăm glas unei lumi mai bune. O lume își lărgește orizontul când oamenii care o locuiesc devin deschiși la a conlucra. Trebuie să vrem, să acționăm și să credem că, uneori, implicarea noastră, în orice context, poate însemna o schimbare uriașă.                                                                           

Din convingere că și noi putem face ceva pentru comunitatea în care trăim, am salutat, cu bucurie, proiectul  Faleza Florilor. A lua parte la un astfel de proiect nu este doar o dovadă de implicare civică, ci și o declarație că iubim frumosul, natura.                  

Credem că, frumusețea din jurul nostru depinde de noi de fiecare și este de datoria noastră să ne alăturăm unor astfel de inițiative. Mediul nostru apropiat este răspunderea noastră, răspundere care presupune responsabilitate, implicare și o atitudine pozitivă.      

Cu dorință de implicare și  încărcați cu o atitudine pozitivă elevii clasei a V-a B au participat la acest proiect adoptând 11 ghivece. Activitatea s-a desfășurat în două etape: în prima etapă am curățat cele 11 ghivece pe care le-am luat în custodie, iar în cea de-a doua parte a avut loc plantarea câtorva flori. La final, fiecare echipă și-a personalizat ghiveciul adoptat – a rezultat un spectacol de culoare!                                                                                                                                                     

Activitatea noastră nu se oprește aici, le-am promis floricelelor noastre că ne vom îngriji în continuare de ele. Vă invităm să urmăriți câteva momente din cadrul activității noastre în pozele de mai jos:

 

Prof. Țiț Emanuela