Selectează o Pagină

Drept răsplată pentru munca depusă și responsabilitatea demonstrată, elevii aflați în cadrul Consiliului Elevilor Liceului Greco-Catolic au beneficiat de o excursie, desfășurată între 18-20 iunie, locatia fiind Vadu Crișului. Având ca și profesori coordonatori pe stimabilele profesoare Ema Țit și Daina Raluca, alături de doamna psiholog Ana Popa, elevii s-au bucurat de o excursie formativă, în cadrul căreia au avut oportunitatea de a se regasi atât pe ei înșiși, cât și între ei, îmbinând utilul cu plăcutul.
Prezența și întâlnirea avută cu doamna Mihaela Tatu, a avut un mare impact asupra elevilor, care au învățat nu numai ce înseamnă coerența și corectitudinea limbii române, ci și ce înseamnă să fii un om corect, frumos și de impact în viață, indiferent de condiții.
Clipele de adrenalină nu au lipsit din această experiență frumoasă, unde cu ajutorul rafting-ului și paintball-ului au fost trăite la un nivel înalt de intensitate.
Nu am uitat ca în ultima zi, prin Liturghia de Rusalii, să îi aducem mulțumire lui Dumnezeu, pentru condițiile șederii, experiențele unice petrecute împreună, legarea unor prietenii de durată și clipe de neuitat.
Luând toate cele menționate anterior în considerare, descoperim astfel o frumoasă experiență care a adus beneficii și amintiri plăcute atât elevilor, cât și profesorilor.Prin urmare odată cu toate activitățile formative, dar și distractive realizate împreună, elevii au demonstrat încă o data cum diversitatea înseamnă și unitate, petrecând timp de calitate alături de ceilalți.

Realizat de :  Mărcuș Rebeca
                        Faur Andreea