Selectează o Pagină

Anotimpul recoltei a venit cu dor de sărbătoare pentru  elevii clasei a III-a C Step by Step de la Liceul Greco-Catolic ,,Iuliu Maniu”. În cele 500 de zile de școală, aceștia au strâns multă bucurie, învățătură, bunătate, iubire, dar și înțelepciune.

Ziua de sărbătoare a debutat cu citirea mesajului de dimineață, moment în care copiii împreună cu doamnele învățătoare au împărtășit emoții, sentimente, amintiri, gânduri legate de activitățile desfășurate de-a lungul celor 500 de zile de școală.

Cel mai așteptat moment a fost cel al prezentării colecțiilor. Talentul și munca fiecărui elev au fost apreciate de întregul colectiv. Astfel că, prezentările lor au reprezentat o adevărată explozie de energie și culoare.

După o serie de jocuri și cântece, cei mici au participat la un concurs interdisciplinar, urmând să fie premiați pentru modul în care s-au descurcat.

Ziua s-a încheiat cu o activitate spirituală, în care sărbătoriții au mulțumit și și-au arătat recunoștința pentru toate binecuvântările primite, asa cum știu ei mai bine, prin rugăciuni și cântece.

Tot ei ne învață să ne bucurăm de lucrurile mărunte, să apreciem oamenii din jurul nostru și să mulțumim pentru fiecare experiență pe care ne-o oferă viața.

Lăsăm pentru final câteva vorbe înțelepte de la cei mai buni dascăli, copiii:

 

,,Sunt foarte bucuroasă!”

,,Anul acesta a fost fantastic!”

,,Răbdarea e cheia succesului!”

,,Bucuria vine natural.”

,,Arată fericire!”

,,Timpul e prețios!”

,,Oglindă, oglinjoară, cine e cea mai veselă din țară?”

,,Astăzi mergem să ne rugăm la biserică.”

,,Realizez frumusețea școlii.”

,,Există multă iubire!”

 

Învățătoarele Seres Laura și Tirb Denisa