Selectează o Pagină

Micii școlari din clasa IC Step by Step, de la Liceul Greco-Catolic ”Iuliu Maniu”, au sărbătorit cele 200 zile de școală, în data de 15.12.2021. Au ales drept temă pentru această sărbătoare importantă, din viața lor de școlar, IUBIREA…. reprezentată prin ZÂMBETE!
Coordonați de doamnele învățătoare Lucaci Mariana și Pintea Adriana, au avut parte de nenumărate surprize. Încă de dimineață, după parcurgerea mesajului zilei, școlarii și-au amintit, cu mare bucurie, de momente care i-au făcut să zâmbească în cele 200 de zile parcurse cu mare interes.
A urmat apoi prezentarea colecțiilor, care au fost realizate cu multă creativitate, originalitate și multă implicare din partea părinților, iar micii școlari au apreciat fiecare proiect în parte.
După masa de prânz și mult așteptatul tort, au decis împreună să facă ziua mai frumoasă și altor colegi din școală, împărțind ZÂMBETE IUBITOARE și colinde.
Surprizele nu s-au oprit… a urmat ”Sticuța cu mesajul secret” unde fiecare trebuia să scrie un mesaj încurajator pentru colegul de pe bilețelul tras. La 300 de zile de școală se vor citi bilețelele și vor pune în sticluțe noi mesaje.
Ziua s-a încheiat cu premierea fiecărui școlar, cu o carte și o diplomă, pentru toată strădania de care au dat dovadă elevii, în cele 200 de zile petrecute la școală!

 

prof. înv. Adriana Pintea