Selectează o Pagină
Mare bucurie la început de semestru! Se văd rezultatele elevilor, care constant ne surprind, cu talentul, ambiția și vivacitatea lor. Lucrările lor, mereu în dinamicitate și contraste, autenticitate sau reprezentare fidelă, au fost reperate și premiate, la două concursuri naționale.

Simpozionul Național ” Spațiul îți ghidează pașii” desfășurat în perioada septembrie- decembrie, de Liceul Teoretic Teiuș, Alba, a fost dedicat celebrării spațiului cosmic. Tema săptămânii Mondiale a Spațiului 2021 e ” Femei în spațiu”, iar evenimentul a avut scopul de aduca, inspira tinerii să devină astronauți, să cunoască tainele și semnificațiile descoperirilor cosmice. Elevii liceului nostru, au găsit modalități, tehnici și procedee pentru a realiza compoziții interesante, atât în grafică, cât și în culoare. Au realizat lucrări diverse, în care frumusețea și misterul își spun cuvântul, alături de complexul univers. 

Pentru secțiunea dedicată artelor plastice, ne mândrim cu:
Balazs Beatrice, cls. a VII a C- Premiul I
Mălai Luca, cls. a VII a C- Premiul II
Mal Elena, cls. a VII a A- Premiul III
Toderaș Andreea, cls. a VII a A- Mențiune
Sfinții- prietenii copiilor. Sub acest titlu, a lansat Acțiunea Catolică din Romania concursul de creație, în care tema a fost: „Înaintează în larg. Trăiește măreția timpului prezent”, în luna noiembrie. Elevii au fost invitați să petreacă timp de calitate și reculegere în compania unui prieten- sfânt, fericit sau venerabil, care, prin exemplul vieții sale a fost un model pentru viața noastră. Concursul a fost adresat elevilor între 5 și 12 ani, din toată țara, aceștia alegând o tehnică proprie și portretul sau imaginea sfântului. Pe lângă diplomele aferente, premianții au fost răsplătiți și cu tablete. Îi felicit pe toți elevii implicați în concurs, pentru spiritul creator și talentul de a se adapta cerințelor și, în special pe câștigătoarea Premiului de Popularitate- Vodoileu Maia, cls. a VI a A.
Felicitări tuturor pentru participare și implicare!
Autor: Prof. Alina Broizan