Selectează o Pagină

Pârtia ne cheamă! Săniuțele ne așteaptă! Colacul de tubing ne îndeamnă să-l încercăm, dar mai ales zăpada ne poftește la distracție. Prima ieșire a colectivelor claselor a V-a A și a V-a B, alături de colegii puțin mai mari din clasa a VI-a C, împreună cu diriginții prof. Patricia Capriș, prof. Mihaela Olău și prof. Cristian Varna ne-a umplut de entuziasm. Așadar, mult așteptata ieșire sosise, și într-o sâmbătă din luna februarie ne-am făcut amintiri de neuitat în ținutul îmbrăcat în haină albă și răcoroasă din Stâna de Vale.

Bine organizați, sub îndrumarea domnilor diriginți, ne-am bucurat fiecare în parte de potențialul oferit de o zi la zapadă, o parte dintre noi alegând să savureze o alunecare cu sania în cele mai originale moduri, alții profitând de noile senzații oferite de colacul de tubing, iar cei fie mai experimentați sau, chiar curajoși, și-au pus schiurile în picioare. Printre noi au fost mulți copii care, cu ocazia acestei ieșiri, au făcut cunoștință cu schiatul, reușind cu ambiție și perseverență să progreseze și să îndrăgească acest sport de iarnă. Evident că au fost și căzături, dar nu au făcut decât să ne impulsioneze să exersăm și mai mult, spre a deveni mai buni schiori.

Joaca în zapadă, aerul curat de munte, râsetele colorate, glumele și voia bună ne-au apropiat, fiecare dintre noi întorcându-se acasă cu un zâmbet luminos și cu o mare dorință de a repeta experința trăită.

 

prof. Patricia Capriș

prof. Mihaela Olău

prof. Cristian Varna