Selectează o Pagină

Există, de-a lungul vieții fiecărui om, o serie de evenimente care-l marchează, într-o măsură mai mare sau mai mică. Aici se încadrează și excursiile școlare care trec prin timp, dar care se așază desăvârșit în memoria noastră. Ne dorim, ca privind în urmă, să putem evoca cât mai multe amintiri din excursiile noastre.

Astfel, în weekend-ul 4-6 martie am organizat prima noastră ieșire, la Arieșeni. Acest moment a fost așteptat cu nerăbdare încă din clasa a V-a. Entuziasmul ne-a cuprins cu câteva zile înainte de plecare și încă persistă. Cuvintele cele mai reprezentative pentru a descrie zilele petrecute altfel împreună sunt: bucurie, entuziasm, distracție și multă voie bună!

În această excursie ne-am bucurat unii de ceilalți, ne-am cunoscut mai bine și ne-am ales cu amintiri frumoase. Iar de zăpadă ne-am bucurat din plin! În fiecare zi am petrecut mai bine de 5 ore pe pârtie. Ne-am distrat pe cinste!

Pe lângă distracția de la zăpadă am mai desfășurat în cadrul acestei ieșiri și alte activități. Serile le-am petrecut în jurul a diverse jocuri și activități. În această excursie ne-au însoțit dna. psiholog Ana Popa și dna. profesor Nicoleta Țâmpu. Le mulțumim încă o dată! Doamna Ana Popa ne-a provocat și dumneaei la o activitate la care am fost nevoiți să lucrăm în echipă și la final să ne prezentăm lucrările. Scopul activității a fost scoaterea în evidență a modului în care trăsăturile personale influențează munca în echipă. Iar concluzia e simplă: de creativitate nu ducem lipsă!

Ne bucurăm că am reușit să petrecem acest weekend împreună și deja așteptăm cu nerăbdare următoarea excursie, care, ca urmare a comportamentului nostru potrivit, nu va întârzia să apară.

Nu încheiem aceste rânduri fără a le mulțumi părinților pentru că ne-au oferit această oportunitate și le promitem că în fiecare excursie vom fi tot pe atât de cuminți.

 

Autor:

prof. Emanuela Țiț