Azi, 17 martie 2022, cei peste 400 de școlari ai claselor Step by Step, au continuat să ne surprindă în mod plăcut cu motivația puternică de a face fapte bune, de a renunța la timp, la propriii bănuți, de a se implica mai mult în activitățile gospodărești, pentru a cumpăra rechizite, atât de necesare copiilor refugiați, care prin desen, colaj sau scris își pot alina frustrările și suferințele.

De dimineață s-au bucurat când cutiile dedicate colectei s-au umplut cu; creioane, pixuri, stilouri, penare gata echipate, ascuțitori, lipiciuri, caiete de tot felul, ghiozdane și foarte multe creioane colorate și seturi de carioca au adunat din nou ca să împărtășeasă povestea acestor rechizite, au citit povești create de ei, prin care si-au exprimat empatia față de cei în nevoi.

Au dus cu grijă cutiile spre reprezentanții Asocuației Caritas Eparhial Oradea, cărora le mulțumim pentru  sprijin și colaborare și n-au uitat să întrebe care este obiectul celei de-a treia colecte.

Pentru toate, vă mulțumim dragi copii și părinți , cu care ne mândrim, pentru că putem face echipă de fiecare dată când situația o cere.