Selectează o Pagină

În data de 20 martie 2022 s-a organizat faza județeană a Olimpiadei de limba engleză, la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul”.  De la liceul nostru, în urma fazei pe școală s-au calificat un număr de 18 elevi din clasele a VII-X-a: 8 elevi coordonați de doamna profesoară Radu Adina și 12 elevi coordonați de doamna profesoară Hoduț Natalia.  E binecunoscut faptul că în perioada complicată a pandemiei nu s-au organizat concursuri școlare și nici olimpiade. Cu toate acestea, elevii noștri au obținut rezultate bune și foarte bune, elevii de gimnaziu participând pentru prima data: 14 elevi au obținut punctaje peste 80 de puncte , 4 elevi au luat Mențiuni – Del Luca Carolina (cls. a VII-a A) – Mențiune 1, Bodea Alexandra (cls. a VIII-a B) – Mențiune 6, Crivaci Mark (cls. a IX-a B) – Mențiune 2, Borza Ștefan (cls. a X-a B) – Mențiune 3, iar 2 elevi luand Premiul I având cele mai mari punctaje la nivel de județ, calificandu-se la faza națională. Toti copiii merită felicitări pentru ca au demonstrat că e nevoie doar de muncă, de perseverență, de ambiție și de sprijin din partea cadrelor didactice.

Elevi calificați la faza națională

Pentru prima dată în istoria liceului, 2 elevi sunt calificați la faza națională a Olimpiadei de limba engleză care va avea loc în Pitești, în perioada 17-22 aprilie 2022. Este vorba de eleva Blaga Jaqueline Maria, din clasa a VIII-a A, profesor coordonator- Hoduț Natalia și de elevul Bâte Rareș, din clasa a X-a B, profesor coordonator- Radu Adina.

Eleva Blaga Jaqueline participă pentru prima data la olimpiada de limba engleză. Este elevul care face misiunea dascălului să fie una ușoara prin seriozitatea și ambiția de care dă dovadă. Din clasele primare este pasionată de limba engleză, citește mult și în engleză, muncește zilnic, la toate materiile cu devotament și responsabilitate. Cu o personalitate puternică, își argumenteză ideile din toate domeniile cu o încredere care te fascinează. Toata pasiunea ei pentru limba engleză i-a fost încununată de acest rezultat extraordinar: cel mai mare punctaj din județ care i-a adus calificarea la faza națională.  Implicarea și responsabilitatea de care a dat dovadă în tot acești ani o vor ajuta să îsi croiască drumul pe care il merită.

Multă muncă, talent, seriozitate, ambiție și perseverență…acestea sunt aspectele care îl caracterizează pe Rareș Bâte.  Un tânăr sensibil, deosebit de responsabil și implicat, atent mereu la cei din jurul lui, a fost de mic pasionat de limba engleză. A participat la multe concursuri și olimpiade școlare, unde a obținut mereu rezultate frumoase. În acest an școlar, munca i-a fost din nou răsplătită. Rareș a obținut cel mai mare punctaj la secțiunea lui, la etapa județeana a olimpiadei de limba engleză și s-a calificat la etapa națională!

Felicitări tuturor elevilor care ne reprezentă școala cu cinste. Felicitări familiilor lor care ii sprijină, dar și școlii în care aceștia se formează. Le urăm succes la faza națională celor doi elevi- Blaga Jaqueline și Bâte Rareș, noi suntem mandri de ei, indiferent de rezultatul pe care il vor obține.

 

Prof. Radu Adina

Prof. Hoduț Natalia