Selectează o Pagină

 

Întuziasmați de reușita colectelor pentru refugiații ucrainieni, cei peste 400 de copii ai claselor Step by Step de la Liceul Greco-Catolic ”IULIU MANIU” au confecționat obiecte pascale pentru a le vinde colegilor și părinților care au venit la evenimentul anunțat din timp ca și târg caritabil.

Au decorat ouă, au confecționat podoabe cu teme pascale: iepurași, flori, lumânări, crucea împodobită, fluturați, multe flori, coronițe ornamentale, felicitări de Paști, aranjamente . Apoi și-au împărțit responsabilități și și-au luat în serios rolul de vânzători, negociatori, dovedind abilități de comercianți dar și de mici creștini, cu suflet mare.

Cu mândrie am predat partenerilor noștri de la Caritas Eparhial Oradea donația noastră de 6642,5 lei, în speranța că vor fi un mic ajutor în marea de nevoi a celor încercați de război

Suntem mândri că am inițiat aceste activități educative în perioada Pastului Mare , când Isus ne spune că El nu mai poartă crucea grea, dar sunt mulți care-și poartă crucea, iar noi, ceilalți, suntem datori să-i ajutăm să și-o poarte , fiind  greu încercați.

Mulțumim tuturor celor implicați și celor care ne-au încurajat în demersul nostru

Coordonator proiect,

Prof. Înv. Primar, Șipoș Lia