Selectează o Pagină

În urmă cu 4 ani, elevii claselor a V-a A și B intrau emoționați la gimnaziu.Majoritatea veneau din Alternativa Step by Step a claselor primare de la liceul nostru. Copii frumoși, isteți, cu iubire de Dumnezeu, aveau să treacă peste una dintre cele mai grele și solicitante perioade din viața lor. Pandemia a reprezentat un test pe care școala, profesorii și elevii l-au trecut cu brio. Elevii nostri s-au adaptat foarte bine la tot ce a presupus această perioadă.

A venit și momentul absolvirii, iar după festivitate, elevii celor două clase de a VIII-a alături de profesorii care i-au îndrumat în cei 8 ani de școală s-au bucurat să petreacă timpul împreună într-un alt mod, la banchetul lor. Promoția 2018-2022 a ales să socializeze în sala festivă a liceului, frumos decorată pentru acest moment. Au cântat, au dansat și s-au distrat într-un mod  frumos, emoția acestor momente alături de dascălii lor fiind atat de bine surprinsă în pozele realizate. Adolescenți care au știut să fie eleganți, naturali,  arătându-și vârsta frumoasă fără extravaganță. Au trăit și acest moment în concordanță cu buna educație și principiile bine fundamentate în familie, în școală și în biserică.

Mulțumim conducerii liceului pentru sprijinul acordat în realizarea acestui moment. Mulțumim părinților  că au fost alături de noi. Vă mulțumim, dragi absolvenți, și pentru acest moment. Vă dorim mult succes la examene, vacanță frumoasă și să ne vedem, sănătoși, în toamnă în clasa a IX-a la școala voastră dragă!

 

Prof. dirig. Hoduț Natalia

Prof.dirig. Mic Marius