Selectează o Pagină

A venit momentul să răspundem dorinței exprimate de elevii noștri – de a călători și de a petrece împreună timpul, desfășurând totodată activități recreative și instructive.

Motivația noastră?

Ne-am dorit să dezvoltăm personalitatea copiilor pe multiple planuri și să creștem interesul lor pentru studiu.

Scopul nostru?

Am urmărit prin aceste activități stimularea valorilor, aptitudinilor, dezvoltarea talentului, asumarea responsabilități, încurajarea cooperării, dezvoltarea comunicării, cultivarea unui stil de viață civilizat.

Ce a însemnat această tabără școlară?

Pentru elevii clasei a III-a C, tabăra la Căsuțe Bulz  a fost o încântare. Au petrecut clipe de neuitat într-un loc minunat, în care s-au conectat cu natura, s-au jucat și s-au bucurat din plin. Noi, învățătoarele, am avut posibilitatea de a ne cunoaște elevii altfel și de a ne apropia de sufletele acestora.

Învățămintele desprinse din această tabără?

Zilele petrecute împreună ne-au oferit prilejul de a cultiva relațiile de grup, ideea de unitate, de a dezvolta spiritul de prietenie, de disciplină, de a crea legături care se pot transforma în prietenii de durată. Cântecul păsărilor, susurul răului, iarba verde, scăldatul, drumețiile prin pădure, focul de tabără, jocul, dansul, tiroliana, pictura pe pietre, confecționarea unor obiecte din elementele naturii, călătoria cu trenul au fost câteva dintre momentele preferate ale copiilor.

La  Căsuțe Bulz  am sărbătorit și cele 600 de zile de școală. Totul a contribuit ca aceste zile să se transforme într-una dintre cele mai frumoase amintiri ale clasei noastre.

Ne-am întors acasă obosiți, dar fericiți și recunoscători pentru această experiență.

 

 

Învățătoarele,

Seres Laura și Tirb Denisa