Selectează o Pagină

Peisaje ce par despinse din cărțile poștale, munți semeți și locuri de poveste ce așteaptă să fie descoperite ne-au găzduit timp de o săptămână în regiunea Salzburgerland. Curioși și entuziaști, am pornit în aventura ce avea să ne promită experințe unice și să ne poarte pe meleaguri cu parfum de vacanță de neuitat.

Atmosfera destinsă ne-a creat zile presărate cu zâmbete și voie bună. O contribuție esențială și un plus de calitate în programul taberei, au adus și cei care ne-au îndrumat în activitățile desfășurate: prof. Mihaela Olău, prof. Cristian Varna, prof. Olivia Dehelean – reprezentant al partenerului nostru Partikular Zentrum. Așadar, activitățile de dezvoltare a competențelor lingvistice germane, cele de dezvlotarea spiritului de echipă, treasure hunt, drumețiile montane, vizitele culturale ce ne-au învăluit în aer boem, aventura și distracția ne-au îmbogățit cu amintiri prețioase.  

Sperăm că fiecare a pus în bagajul său la întoarcere mai multă încredere în sine, toleranță, abilități mai bune de comunicare și strălucirea din privire, care să însoțească frumoșii tineri în descoperirea talanților cu care au fost înzestrați.

Lăsăm izvorul de impresii și fotografii să zugrăvească tabloul colorat al taberei noastre.

 

„Pentru mine această tabăra a fost o experiență minunată. Am avut ocazia să văd cât de frumoasă este Austria, am vizitat un Aquapark în care am avut cel mai frumos timp și cele mai distractive întâmplări. Mă bucur ca am reușit sa mă conectez mai mult cu colegii mei și nu numai. Mi-a făcut plăcere să pot sa văd locuri minunate din Germania, cum ar fi Legoland, mi-am făcut amintiri pe care nu am să le uit vreodată împreună cu niște persoane deosebite.”

Toth Rebeca – VII C

 

„Tabăra aceasta a fost minunată, a însemnat pentru mine amintiri de neuitat, noi prietenii, noi cunoștințe și multă distracție. Am învățat să devin mai responsabilă, mai conștiincioasă, mai atentă și mai curajoasă aș putea spune. La orele de limba germană, mi-a plăcut faptul că activitățile erau interactive și distractive. Mă bucur că m-am dus, totul a meritat și abia aștept ca anul viitor să particip la tabăra de limba germană.”

Haș Daria – VI A

 

„Tabăra aceasta a fost EXCEPȚIONALĂ!! M-am distrat de minune, am dansat, am cântat, dar am și învățat multe lucruri noi și interesante! Am legat prietenii strânse cu persoane dragi și mi-am făcut prieteni noi cu care am și râs și am și plâns. Mi-a plăcut mult atmosfera, profesorii și activitățile. La aquapark și profesorii s-au distrat cu noi cand îi udam, iar la Legoland a fost o experiență pe care nu o voi uita❤️ am văzut locuri noi, am creat amintiri, gălăgie și veselie și multe zâmbete. Mi-a făcut mare plăcere să interactionez cu persoane așa de minunate și să mă simt bine, cu un vibe bun și multă distracție, dar și învățând în același timp! În ziua plecării am plâns mult, deoarece nu voiam să se termine, dar am rămas cu cel mai important lucru: amintirile, iar acum aș merge în fiecare an! Le mulțumesc și profesorilor, dar și prietenilor mei pentru cea mai frumoasă tabăra din viața mea!💕

Cristea Cezara – VII C

 

„ Impresia mea despre tabară este una frumoasă, mi-am făcut prieteni, profesorii au fost organizați și au ținut ore frumoase și captivante. A fost o tabară frumoasă!

Popoviciu Cristina – VII C

 

„În opinia mea tabăra de limba germană din Austria a avut un impact pozitiv asupra mea, întrucât săptămâna petrecută alături de colegi și cadre didactice a venit la pachet cu multe beneficii. În primul rând, fiind alături de o mulțime de elevi, am învățat să socializez. În timpul orelor de limba germană am învățat să lucrăm în echipă, să ne îmbinăm ideiile proprii pentru a avea un rezultat frumos și să socializăm între noi. La finalul taberei am avut mulți prieteni noi. În al doilea rând, prin activitățile organizate de către cadrele didactice, ne-am pus mintea la contribuție și precum un burete, am absorbit informații noi, care ne vor ajuta pe parcursul vieții. Orele au fost interactive, așa că nu am avut timp să ne plictisim, distrându-ne învățând limba germană. Mie îmi place să călătoresc, iar tabăra aceasta a reprezentat o oportunitate pentru mine. Le mulțumesc însoțitorilor noștri, care ne-au arătat ce înseamnă distracția și în afara școlii, organizând activități și drumeții de care ne vom aduce aminte cu zâmbetul pe buze!”

Mal Elena Maria – VIII A

 

„Petru mine tabăra a fost un bun prilej de învățare și de socializare. Am fost foarte încântată să vizitez și alte locuri din afara țării și sper că voi mai avea ocazia de a vedea și alte locuri. În concluzie, de abia aștept să mă duc în următoarea tabără.”

Mănoiu Cătălina – VIII B

 

 

Prof. Patricia Capriș