Selectează o Pagină

Cu ocazia aniversării zilei Orașului Oradea și a 100 de ani de la încoronarea Regelui Ferdinand I și a Reginei Maria, la Alba Iulia, ca suverani ai României Mari, o parte din elevii școlii noastre însoțiți de cadrele didactice ale Liceului Greco-Catolic „Iuliu Maniu” au luat parte la festivitățile organizate în Sala Traian Moșoiu și la evenimentele susținute în Piața Unirii la Statuia Regelui Ferdinand I.

„În cadrul ședinței festive  a Consiliului Local al Municipiului Oradea, în sala Traian Moșoiu, un prim moment a fost dedicat premierii elevilor cu rezultate deosebite la concursurile școlare, respectiv a profesorilor coordonatori.

Elevii merituoși ai școlii noastre s-au aflat printre cei premiați de domnul primar, Florin Birta, moment care a făcut cinste Liceului Greco-Catolic ”Iuliu Maniu”.

În anul școlar 2021-2022, la etapele naționale ale olimpiadelor școlare, au obținut premii elevii:

Blaga Jaqueline, clasa a VIII-a A, Mențiune, Concursul Național de Lectură și Interpretare Transcurriculară ”Ionel Teodoreanu”, coordonator prof. Haș Emilia;

Pop-Cohuț Zena, clasa a IX-a A, Premiul al II-lea, Olimpiada de Religie Catolică, coordonator prof. Demian George;

Zsoldos Șerban, clasa a X-a A, Premiul al II-lea, Olimpiada de Religie Catolică, coordonator prof. Demian George”- a precizat doamna profesor de limba română, Emilia Haș.

Totodată, reprezentanții Consiliului elevilor: Bâte Rareș, Igreț Sergiu, Borza Ștefan, Hebriștean Daria, Vașadi Ioana, doamna  director, Antonia  Nica și domnii profesori: Popa Ana, Tănescu Iulia, Daina Raluca, Țiț Emanuela și Părintele Fiț Alexandru  au participat la ceremonia depunerii de coroane, jerbe și buchete de flori.

 

 Consilier educativ, prof. Bianca Fernea