Selectează o Pagină

La data de 14 noiembrie 2022, coridoarele școlii noastre au fost învăluite de muzică, zâmbetele și bucuria elevilor. A fost lansat ,,Sunetul Școlii”,  proiectul ce are ca scop motivarea tinerilor de a se implica în activitățile școlare și extrașcolare, beneficiarii acestuia fiind elevii din ciclul gimnazial și liceal din cadrul Liceului Greco-Catolic ,,Iuliu Maniu”.

Privind în asamblu, proiectul facilitează comunicarea informațiilor, proiectelor și a evenimentelor în timp real, precum și avertizarea elevilor, cadrelor didactice și a personalului auxiliar în cazul situațiilor de urgență.

Pe de altă parte, acest proiect este unul de suflet pentru liceul nostru, un proiect pentru care s-a lucrat foarte mult, un proiect mult așteptat și dorit. Vocea elevilor a fost mereu respectată și ascultată, iar acest proiect vine sa încununeze dorința comună a noastră, a direcțiunii școlii cu sprijinul asociației de părinți. Astfel  dragii noștri elevi au posibilitatea atât de a se încrie în echipa radioului, cât și de a ne transmite preferințele lor în materie muzicală. Iată, această zi a venit !

Proiectul a fost realizat de către Asociația de părinți ”Iuliu Maniu”, finanțat de  către Primăria Municipiului Oradea, Asociația ,,Iuliu Maniu” Oradea, în parteneriat cu Asociația Zileos.

De asemenea trebuie menționat și faptul că proiectul nu ar fi fost realizat fără implicarea și susținerea doamnei Director Antonia Nica, căreia îi suntem recunoscători pentru ajutorul oferit.

În încheiere dorim să le mulțumim tuturor celor care ne-au susținut și au crezut în realizarea acestui proiect!

 

Autor:  elev Ioana Maria Vașadi