Selectează o Pagină

Proiectul ,,Muzica – o necesitate în viața copiilor’’ urmărește descoperirea bucuriei de a cânta și plasează accentul pe activități muzicale concrete, utilizând foarte mult jocul, mișcarea, obiectele și instrumentele muzicale.

Cei mici au fost încântați să descopere detalii din viața marilor compozitori sau să confecționeze și să utilizeze diverse instrumente muzicale. La fel de apreciate au fost experimentele muzicale și exercițiile ritmice.

Despre beneficiile educației muzicale nu vom scrie. E suficient să surprindeți încântarea elevilor atunci când mânuiesc instrumentele muzicale pentru a reda sunete cât mai armonioase.

Proiectul nostru este finanțat prin programul ,,Bursa Talentelor’’, o inițiativă a Fundației Comunitare Oradea și sponsorizat de companiile VPK Packaging Salonta, Madrugada, Celestica, Plexus, Golde, Decitex,  EGV International Recruitment SRL, Asociația Pas cu Pas Oradea și donatori individuali.

Cu emoție și curiozite am făcut primii pași în lumea muzicii, iar rezultatul este clar: în școala noastră există dorința de a cânta pur și simplu.

 

Învățătoarele,

Diana Mălan și Șereș Laura