Selectează o Pagină

În perioada octombrie 2022 – iunie 2023, clasele pregătitoare C, I A, a II-aA și a II-a C sunt implicate în proiectul pilot „Șahul de la învățatrea în clasă la povești de spus acasă – The Super Gamebit”. Proiectul este demarat de către Centrul pentru Educație și Dezvoltare Profesională Step by Step și este susținut de Fundația Superbet.

În cadrul acestui proiect fiecare clasă a primit manuale pentru cadrele didactice, pe care să le folosească în predarea șahului, iar fiecare elev implicat în proiect a primit câte o carte cu activități și una cu exerciții. Totodată s-au mai primit câte 5 seturi de șah pe fiecare clasă, iar clasa a IIa C a fost dotată cu o tablă smart.

Elevii s-au bucurat de materialele primite și sunt nerăbdători să învețe jocul de șah.

Motivul pentru care am optat să ne înscriem în acest proiect se datorează nenumăratelor competențe educaționale care se dezvoltă odată cu învățarea acestui sport al minții.

Mulțumim cadrelor didactice implicate în proiect: Bejușca Iulia, Gaspar Monika, Iacob Elena, Marian Dalia, Chiș Liliana, Iunian Laura, Pintea Adriana, Robu Anca și codunducerii școlii, domnului director prof. Cristea Aurelian Andrei și doamnei director prof. Mureșan Rodica pentru susținere.

Așteptăm cu entuziasm să facem schimb de experiență și cu alți copii!

 

Autor: Înv. Adriana Pintea