Selectează o Pagină

Astăzi, 9 februarie 2023 – a avut loc festivitatea de premiere a elevilor care au participat la cele două etape ( online și scris) ale concursului Internațional LuminaMath.
LuminaMath este un concurs (inițial) național de matematică, apoi a devenit internațional, care are o tradiție de peste douăzeci de ani în rândul elevilor din România și este organizat de Lumina Instituții de învățământ și Global Education & Consultancy . Concursul testează cunoștințele asimilate de elevi în școală, responsabilitatea, perseverența și răbdarea, toate acestea într-un test amplu contra timp.
Deși aflați la prima lor încercare de acest fel patru elevi din clasa a II-a B step by step ( Boșca Tudor,Olău Ana, Malan Sonia și Bârțan Sofia) au trăit satisfacția recompensării muncii lor, a orelor de pregătire suplimentară – în cadrul festivității de acordare a diplomelor ( premiul al II-lea, al III-lea și mențiune) care a avut loc la Colegiul Onisifor Ghibu.
Copleșiți de emoții (poate mai mari decât cele din timpul concursului) cei patru și-au primit diploma în aplauzele părinților ( prezenți și ei) și ale publicului numeros.
Un moment frumos, de neuitat ( pentru că este primul de acest fel), care, sperăm, îi va motiva în parcursul lor următor.