Evenimentele gastronomice au devenit o tradiție a liceului nostru, reprezentând o oportunitate pentru
elevi de a-și pune în practică abilitățile culinare. Totodată, aceștia au posibilitatea să guste preparate
diverse și să le savureze alături de colegi.
Vineri, 24 martie, a avut loc prima etapă a evenimentului din acest an, zi în care elevii de liceu și clasa a
VIII-a au fost prezenți la standuri cu produse specifice bucătăriei internaționale. Toate clasele de
gimnaziu și liceu au venit pe rând în sala festivă, au degustat preparatele și au făcut donații.
Clasa desemnată câștigătoare în urma preferințelor colegilor a fost clasa a VIII-a B, aceștia impresionând
atât prin gust cât și prin prezentarea ofertei de produse.
Elevii au fost încântați de modul în care a decurs activitatea, de produsele gustoase și atmosfera plăcută.
Cu toții au simțit nevoia unei astfel de zile în care să se simtă bine alături de colegii lor.
Finalitatea activității se va concretiza în urma celei de-a doua etape, când elevii de gimnaziu își vor
impresiona colegii cu preparatele aduse.
Banii strânși la eveniment vor fi folosiți în favoarea elevilor, împărțindu-se între activitățile Consiliului
Elevilor și Laboratorul Virtual care va fi deschis în școală.
Rareș Bâte și Sergiu Igreț, 11B