Selectează o Pagină
 Prima noastră săptămână de Școală altfel! Am învățat multe lucruri, am socializat, am colaborat, ne-am distrat, am vazut locuri noi.
Am participat la exerciții spirituale, la Sf.Liturghie, am discutat despre învățăturile lui Isus.Am descoperit Galia prin filmul Asterix și Obelix.Ne-am bucurat de soare, dar și de ninsoare!Am fost la Muzeul Ţării Crişurilor Oradea – Complex Muzeal, dar și la universitatea de științe Agora din Debrecen. Am avut activitate despre călătoria banilor, am descoperit personalități europene jucandu-ne Kahoot. Am realizat activități artistice, realizand machetele a trei exponate de la muzeul secția etnografie cu materiale reciclabile. Am lucrat în echipe pentru aceasta activitate și am colaborat foarte frumos. Lucrările realizate au fost înscrise în concursul organizat de Muzeul Țării Crișurilor ”Sunt artist și îmi pasă”. Am făcut și mișcare, jucandu-ne în parc, dar și participând la exercițiile de gimnastică sub îndrumarea antrenorilor de la clubul Dynamic.
     Mulțumim celor care au contribuit ca această săptămână să fie una frumoasă: dnei director Mureșan Rodica, dlui Silaghi George de la BCR, dnei profesor Fernea Bianca, Muzeului Țării Crișurilor-Oradea, clubului Dynamic și Universității tehnice din Debrecen.
Prof. dirig. Hoduț Natalia