Selectează o Pagină

Ani de liceu… ani plini de experiențe minunate, unice…ani în care tinerii încep să înțeleagă lumea, să descopere frumosul, binele și adevărul, știu să discearnă între ceea ce este frumos și mai puțin frumos!

Miercuri, 31 mai 2023, o nouă generație a ieșit de pe băncile școlii, tineri frumoși, luminoși, puternici și optimiști, pregătiți să înfrunte viața.

Clopoțelul a sunat poate mai trist ca altadată la gândul că această frumoasă etapă din viața lor a luat sfârșit.

După ultima oră de dirigenție, unde s-au depănat amintiri, s-au retrăit momente frumoase și hazlii, dar și momente tensionte și triste din viața de licean, absolvenții au avut parte de o festivitate frumoasă și emoționantă. Le-au fost alături părinții, care le-au stat mereu alături, la bine și la greu, veghindu-le creșterea, prietenii, rudele și bineînțeles dascălii, care pe parcursul acestor ani i-au învățat, i-au format, i-au ajutat să devină oameni. Domnii directori, doamna viceprimar și părintele vicar le-au adresat tinerilor cuvinte de încurajare.

Dragii noștri absolvenți…am atins o limită a timpului petrecut împreună. Acum a venit vremea să plecați pentru o vreme, pentru o viață!

Suntem onorate că v-am avut elevi, veți rămane pentru noi o generație specială! Vă dorim să fiți puternici în lumea dezlănțuită, să înfruntați cu mult curaj furtunile și să arătați lumii că sunteți construiți pentru a fi cei mai buni. Avem încredere în voi și știm că veți reuși în viață. Vă dorim să ajungeți la vârsta adevăratei frumuseți și înțelepciuni și vă dorim ceva mai mult, pentru țara această: să fiți voi vremea frumoasă!

 

                                                      Diriginte prof. Adina Radu – cls a XII-a A

                                                      Diriginte prof. Dorina Iftimiciuc– cls a XII-a B