Selectează o Pagină

În perioada 22-30 septembrie, Liceul Greco-Catolic Iuliu Maniu din Oradea a fost plin de energie și entuziasm în cadrul Săptămânii Europene a Sportului. La catedra de educație fizică, profesorii și elevii s-au unit pentru a promova un stil de viață activ și sănătos. În fiecare zi, în curtea școlii s-au desfășurat diverse activități sportive, captivând interesul tuturor participanților.
Elevii s-au implicat cu bucurie în jocuri și competiții, demonstrând priceperea și spiritul lor competitiv. Fie că erau pasionați de fotbal, baschet, volei sau atletism, toți și-au dat silința pentru a arăta ce pot face.
Atmosfera din școală a fost una plină de veselie și camaraderie, iar participarea la aceste activități sportive a adus oamenii mai aproape unii de alții. Elevii au înțeles că sportul nu înseamnă doar competiție, ci și sănătate, disciplină și fair-play.
Săptămâna Europeană a Sportului a reprezentat o oportunitate minunată pentru Liceul Greco- Catolic Iuliu Maniu de a promova importanța activității fizice în rândul tinerilor. Cu entuziasm și pasiune, elevii au arătat că sunt gata să-și dezvolte abilitățile sportive și să trăiască un stil de viață sănătos.