Selectează o Pagină

Buna dispoziție, veselia și atmosfera de la cel mai mare festival de folk din lume au acaparat clasele a VI-a B și a VI-a C.

 Renumitul Oktoberfest a fost sărbătorit împreună, cu provocări amuzante ce au ca scop să îi familiarizeze pe „participanții la festival” cu elementele specifice din cultura germană bavareză și, totodată, să încurajeze cooperarea în îndeplinirea sarcinilor primite: vânătoarea de cuvinte, realizarea pălăriei alpine din carton și a unui lanț din covrigei, precum și recunoașterea elementelor din portul popular german masculin.

La inițiativa doamnelor prof. de lb. germană, Emanuela Țiț și Patricia Capriș, elevii, stârniți  de curiozitate, au răspuns cu entuziasm, contribuind fiecare la buna desfășurare a petrecerii populare. Fiecare grupă, după efortul depus și strădania de a îndeplini misiunile primite, a savurat câte o halbă spumoasă de … pufuleți și popcorn.

Rămânem în ambianță cu sărbătoarea lui octombrie prin zâmbet și voie bună, iar succesul acestei activități ne îndeamnă să fim inventivi.

 

Prof. Patricia Capriș