Selectează o Pagină

Toamna – anotimpul în care are loc cel mai grandios spectacol al naturii. În arbori se întrec galbenul și roșul aprins al frunzelor, pe jos, covorul de frunze uscate capătă pe zi ce trece culori maronii, de pământ. Mirosurile toamnei inspiră vitalitate, iar cerul are un albastru de o profunzime și o curățenie nemaiîntâlnite în alt anotimp.

Suntem în momentul de grație al toamnei, iar micuții școlari din clasa pregătitoare C s-au bucurat de o varietate de activități desfășurate în cadrul programului național „Școala altfel”. De-a lungul acestei săptămâni, am avut prilejul de a crește împreună – părinți și dascăli, alături de copiii minunați ai școlii noastre.

Creativitatea, gingășia, umorul, candoarea și stângăcia aducătoare de zâmbet cald ne-au însoțit la tot pasul, alături de elevii din Clasa Supereroilor.

Jocurile vesele s-au împletit cu un festin pregătit împreună cu câteva mămici pricepute, dar și cu probe de curaj, așa cum îi șade bine oricărui supererou.

            Printre activitățile desfășurate amintim: „Micii bucătari”, „Vânătoarea de culori”, „Mirosul toamnei”, „Dințișorul buclucaș” – activitate susținută de doamna dr. Birtaș Mariana; atelierul de educație muzeală – Energia Verde – Vântul – activitate desfășurată în parteneriat cu Muzeul Țării Crișurilor; „Tabloul de toamnă”.

            Vă îndemnăm să pășiți cu încredere, dar să vă plimbați pe îndelete în „grădina” clasei noastre. Fotografiile sunt grăitoare, iar noi, adulții, ne-am distrat cot la cot cu cei mici.

            La final, dorim să aducem mulțumiri tuturor celor implicați – elevi, părinți, profesori, parteneri de învățare și voie bună.

 

Vacanță minunată, dragii noștri!

 

Învățătoarele,

Laura Seres și Anca Robu