Selectează o Pagină

Teatrul este, şi el,

un dascăl de la care putem învăţa multe.

Gabriel Sundukyan

 

Consiliul Școlar al Elevilor a reluat seria ieșirilor la teatru, din cadrul proiectului Seri Culturale. Acest proiect îi invită pe liceeni să-și petreacă timpul liber diferit. Proiectul nu are ca scop doar deconectarea de la viața cotidiană, ci urmărește mai ales formarea culturală a tinerilor. Astfel, din când în când ne facem timp și pentru un spectacol de teatru.

Prima propunere din acest an școlar a fost piesa Scripcarul pe acoperiș. Astfel, miercuri, 25 octombrie, un grup de liceeni, însoțiți de prof. Nicoleta Țâmpu și prof. Emanuela Țiț, s-au bucurat de 3 ore cu adevărat frumoase.

Ne-a fost dor de actorie, de decoruri, de coregrafie, de muzică. Și nu am greșit când am ales acest spectacol, deoarece ne-am bucurat de toate aceste aspecte. Ne-am bucurat, în cadrul acestui musical, de talent, de magie… ! Bucuria noastră a fost de două ori mai mare când l-am văzut pe scenă pe colegul nostru Antonio Fotache din clasa a XII-a B. Cu această ocazie, îi transmitem felicitări și mult succes în toate proiectele sale!

Scripcarul pe acoperiș rămâne un spectacol memorabil care, în pași de dans, ne învață câte puțin despre familie, tradiție, credință și despre iubire.

Autor:

prof. Emanuela Țiț