Selectează o Pagină

500 de zile de școală, 500 de zile de progres și muncă, 500 de zile de legat prietenii și de întipărit amintiri prețioase și, nu oricum, ci împreună, ajutându-ne unii pe alții și crescând frumos.

Celebrarea fiacărei sute de zile de școală înseamnă pentru noi o mare sărbătoare, pe care o așteptăm cu mare bucurie. Un astfel de număr, 500, ne face să ne simțim deja școlari cu experință, mândri că ne-am sporit cunoștințele și dobândit noi abilități cu sprijinul și implicarea doamnelor noastre învățătoare, prof. Bâte Florina și prof. Nedeianu Lorenia.

De diminață, indicatoare cu numărul 500 și Bufi, mascota clasei noastre, ne-au arătat drumul spre clasa gătită de sărbătoare. Intrând în sala de clasă, așezate într-un cerc parcă magic, erau surprize pregătite cu multă dăruire. În ochii noștri a apărut sclipirea entuziasmului când le-am zărit. Mesajul zilei amintește de toate comorile adunate în mintea noastră și găsim îndemnul de a ne pregăti mereu cu stăruință, ca niște sportivi pentru Jocurile Olimpice.

Momentul prezentării fiecărui proiect este foarte emoționant și ne face să ne simțim mândri, importanți și constituie un bun prilej să admirăm nenumăratele idei, colecții și creații pline de originalitate ale tuturor.

Toate activitățile de azi au fost cu totul deosebite: jocul cu bile cu scai, cititul curiozităților din cartea primită în dar, calculele din „ghetuța năzdrăvană” ne-au încântat.

Chiar și masa de prânz a fost azi diferită, nu oricând avem privilegiul de a mânca pizza în clasă! Surpiza dulce, un tort cu numărul 500, ne-a surpins pe toți și l-am savurat pe deplin.

Amintirea zilei de azi o vom păstra în suflet și minte!

Mulțumim doamnelor învătătoare, care ne cuprind în viața lor de zi cu zi, oferindu-ne toată iubirea, înțelepciunea și răbdarea lor!

 

Antonia Capriș